Fra gode og venligstemte folk, der støtter op om landsbyen i det fynske, har vi modtaget træ, som tirsdagsholdet har sorteret ud og bearbejdet over mange timer. Som det var for 2000 år siden, skal alt godt materiale, hvad man kan skaffe selv eller gennem gode kontakter - bruges på bedste og mest optimale manér. 

DET gør vi - og takker for supporten.

Der "snydes" en smule med limning og moderne skruetvinger og måske en batteridrevet boremaskine - for ellers var det ikke lykkedes at nå at blive færdige - og porten skal jo også "holde" i en årrække... Men pæn og flot er den blevet. Vi takker meget for indsatsen og lader folk og fæ og gæster glæde sig over resultatet.

 

Nyheder og aktiviteter

 • Skjaldefestival 2019 med Jernalderbrunch

  Når vi Danere rigtig skal HYGGE os - så må skjaldene og musikerne og danserne på banen!

  Skjaldefestivalen er en to-dags festival (27.-28-juli)

  Læs mere …
   
 • Vikingedating 2019

  Skal man være HELT speciel for at gå på "Dating"??

  Neeej, det skal man da ikke - Det gjorde vikingerne da også. De var endda temmelig langt fremme i skoene, når det gælder at møde og få aftale med det andet køn.... og spillet mellem mennesker - er eviggyldigt - og spændende.

  Læs mere …
   

Oplev landsbyen i hele 2019!

DET ER HØJSÆSON nu. Besøg os få også en snak med landsbyboerne. Få evt. en entusiastisk guided rundvisning. Måske ender I med at overveje en ferie i jernalderen, som familie? Måske skal børn og børnebørn slippes løs - helt for sig selv - i vor dejlige natur.

OO jernalderfamilie 01

 Tryk her for info om jernalderferie

Historien er for alle aldre

OO for alle aldre1

Medlemmer eller gæster Online

Vi har 256 gæster og et medlem online

OO kalender2019 forside9

Skematisk aktivitetsoversigt! Tryk og læs mere.

Det sker snart!!

VikingeDATING 6.-7. juli - TØR DU??

VikingDating 0266