Fra gode og venligstemte folk, der støtter op om landsbyen i det fynske, har vi modtaget træ, som tirsdagsholdet har sorteret ud og bearbejdet over mange timer. Som det var for 2000 år siden, skal alt godt materiale, hvad man kan skaffe selv eller gennem gode kontakter - bruges på bedste og mest optimale manér. 

DET gør vi - og takker for supporten.

Der "snydes" en smule med limning og moderne skruetvinger og måske en batteridrevet boremaskine - for ellers var det ikke lykkedes at nå at blive færdige - og porten skal jo også "holde" i en årrække... Men pæn og flot er den blevet. Vi takker meget for indsatsen og lader folk og fæ og gæster glæde sig over resultatet.

 

Nyheder og aktiviteter

 • Odins Pakkerejse med Vikingedating 2019

  Det sker i weekenden 27.-29. september 2019!

  VIKINGDATING!

  SLEIPNER TOURS OG ODINS PAKKEREJSER PRÆSENTERER ET HJERTEVARMT SENSOMMERTILBUD!

  Der behøver ikke stå viking eller skjoldmø i passet, eller ligge en dragt i kufferten, for at komme med på denne tidsrejse. ALLE er velkommen - hvor godtfolk er, kommer godtfolk til!

  Læs mere …

Oplev landsbyen i hele 2019!

DET ER HØJSÆSON nu. Besøg os få også en snak med landsbyboerne. Få evt. en entusiastisk guided rundvisning. Måske ender I med at overveje en ferie i jernalderen, som familie? Måske skal børn og børnebørn slippes løs - helt for sig selv - i vor dejlige natur.

OO jernalderfamilie 01

 Tryk her for info om jernalderferie

Historien er for alle aldre

OO for alle aldre1

Medlemmer eller gæster Online

Vi har 112 gæster og ingen medlemmer online

OO kalender2019 forside9

Skematisk aktivitetsoversigt! Tryk og læs mere.

Det sker meget snart!!

Vikingedating den 27.-29. september

VikingDating lille